‘KADİM DOSTUM'BAHANE,MARDİN`İ İZLEMEK ŞAHANE!

Televizyon izleyicisi tanıtımları gösterime girdiğinden bu yana merakla beklediği ‘Kadim Dostum' adlı yeni bir komedi dram dizisi ile nihayet tanıştı. Dizinin ilk bölümünü, tüm ekip ve oyuncular, şehir protokolünün de katılımı ile çekimlerin de yapıldığı

Mardin 2.09.2014 21:03:20 0
 ‘KADİM DOSTUM

Televizyon izleyicisi tanıtımları gösterime girdiğinden bu yana merakla beklediği ‘Kadim Dostum’ adlı yeni bir komedi dram dizisi ile nihayet tanıştı. Dizinin ilk bölümünü, tüm ekip ve oyuncular, şehir protokolünün de katılımı ile çekimlerin de yapıldığı Mardin’de hep birlikte izledi.

Yapımcılığını Boyut Film / Murat Tokat’ın üslendiği,  İlker Aksum, Metin Yıldız, Eren Hacısalihoğlu, Murat Eken, Damla Aslanalp, Dilara Aksüyek, Arif Erkin,  Tarık Papuççuoğlu, Zeyno Üstünışık,  Nilgün Karababa, İpek Ayaz, Doğukan Polat, Erol Aksoy, Ünal Silver, Aydan Burhan, Dilek Çelebi, Suna Selen, Dilşah Demir, Şenay Aksoy, Sinan Bengier ve Elif Sümbül Sert’in rol aldıkları dizisinin ilk bölümü alkışlar eşliğinde izlendi . Mardin Vali Vekili Ali Güldoğan, Artuklu Kaymakamı Soner Karataşoğlu, Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Turizm ve Otelciler Derneği Başkanı Özgür Güngör’ün de katıldığı ilk bölüm, tüm izleyicilerden tam not almayı başardı.

 

Daha önce Güney Doğu Anadolu da çekilen drama dizilerine tanık olurken, ilk kez o yöreden bir ‘aile komedisi’ izlemiş oldular.  İki telkari ustası dede ve  leblebici çocuklarının 60 yıllık bir rekabeti konu alan  dizi, her pazartesi akşamı Fox TV ekranlarından izleyicisiyle buluşmaya devam edecek.

Kadim ve Dostum ailelerinin maceralarının komedi dozu yüksek bir dille anlatıldığı dizi, ailenin hayatımızdaki yerine de değiniyor . İlk bölümünden itibaren izleyicisini ekran başına kilitleyen dizi, Mardin’de 40- 50 derecede çekiliyor. .  Zaman zaman duygu yüklü sahnelerin de yer aldığı dizi, sıcacık bir aile dizisi olarak özlenen eski Türk filmlerinin tadını vermeye devam edecek.

 

ARTUKLU HABER AJANSI

 


35.9° / 21.3°
  • BIST 100

    10400,50%-0,77
  • DOLAR

    32,23% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2408,44% -0,66
  • Ç. ALTIN

    3892,16% 0,21